E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Forta® Tavan Besleme Ünitesi
Hastane Çalışma Sistemleri
Forta® Tavan Besleme Ünitesi

Güçlü kaldırma kapasitesi ile esnek yerleşim gücünü birarada bulunduran zorlu durumlar için tasarlanmış bir tavan besleme ünitesidir.

Güçlü kapasite


Dräger Forta® tavan besleme ünitesi ağır yükleri taşımak için tasarlanmıştır, doğrusal kaldırma sistemi 270 kg'a kadar ağırlıkları kaldırabilir ve hemen her yere neredeyse hiç çaba sarf etmeden yerleştirmenizi mümkün kılar. Forta®, ağır ekipmanlarınızı yerden kaldırmanızı ve kolayca erişebileceğiniz bir konuma yerleştirmenizi sağlayarak iş akışınızı, hastaya erişiminizi kolaylaştırır ve temizlik, bakım işlemlerinizi basitleştirir.

Basit ve güvenli kullanım

Ürün gayet basit ve neredeyse hiç çaba sarf etmeden kullanılabilir. Dräger Forta®, kullanışlı bir şekilde yerleştirilen bir klavye ve ergonomik olarak düzenlenen tutucularla kontrol edilir. Dräger'in DualBrake plus? teknolojisi, pnömatik ve sürtünmeli frenlerin avantajlarını birleştirerek benzersiz bir frenleme performansı ve güvenliği sağlar.

Hızlı bağlantılar, optimize edilmiş taşınabilirlik


Dräger'in MediaDocking? seçeneği, ilgili araçları (gaz hortumları, elektrik hatları, kabloları) tek bir adımda bağlamanızı ve ayırmanızı sağlar. Dräger Mova Cart aracılığıyla MIC kuleleri gibi ağır ekipmanları bile birkaç dakika içinde ve düzinelerce bağlantıyla uğraşarak vakit kaybetmeden kolayca hareket ettirebilir ve değiştirebilirsiniz. MediaDocking? özellikle anestezi ve cerrahi çalışma alanları için tasarlanmıştır.

Esnek çalışma alanı yönetimi

Uyumlu bileşenlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesi, Forta® tavan besleme ünitesini ameliyathanedeki ihtiyaçlarınıza uygun şekilde ayarlamanızı sağlar. 500, 750, 1000 ya da 1250 mm uzunluğundaki kolları seçip birleştirerek 5 m'ye kadar uzanan bir sistem oluşturabilirsiniz. Forta®, 330°'ye kadar dönebilir ve hemen her pozisyonda yerleştirilebilir. İlgili ekipmanlar basit ve güvenli bir şekilde istenen seviyeye yükseltilebilir.

Geleceğe hazır

Forta® ile geleceğe her zaman hazırsınız. Standart bağlantılara ve yeterli yük taşıma kapasitesine sahip olduğu için ilave konsollar, çekmeceler ve diğer bileşenlerin eklenmesi asla sorun teşkil etmez. Forta® yerleşim düzeninizi fazla masraf, dağınıklık ya da yenileme çalışması olmaksızın değiştirme imkanı sağlar.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
77831
Özel Teklif İsteme
Dräger Forta® Tavan Besleme Ünitesi

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Forta® Tavan Besleme Ünitesi

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 2 - Saniyede Yüklendi.