E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Polaris 100/200 Ameliyat Lambası
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Polaris 100/200 Ameliyat Lambası

Polaris 100/200


Tek kelimeyle iyi bir lamba!Ameliyathanede başarı için doğru aydınlatma çok önemlidir. Tamamen yeni tasarlanan Polaris 100/200 ameliyathane aydınlatma sistemleri, hastanenin bütçesini sarsmadan ve bakım gerektirmeden, doğal renkler ve zengin kontrastla cazip bir aydınlatma sağlar.

Ameliyathanede LED teknolojisi

LED'ler, ameliyat uygulamaları için yüksek verimlilik derecesine sahip ışık kaynaklarıdır. Dräger, bu yenilikçi ışık kaynağının avantajlarını yeni, son derece kompakt, hafif ancak sağlam ve geliştirilmiş ışık yoğunluğu ve gölge kontrolü için münferit mercek reflektörleri içeren bir tasarımla bir araya getiriyor. LED'lerin oluşturduğu küçük ısı bile entegre Isı Yönetim Sistemi tarafından regüle edilir ve uzaklaştırılır. Maksimum ışık başı sıcaklığı (üst yüzey) 35 °C değerinin* üzerine çıkmaz. Ortalama 30.000 saatlik ömrüyle bu LED teknolojisi güvenilir olduğu kadar da uygun maliyetlidir.

Polaris 200

Polaris 200, dış boyutları veya tasarımı değişmeden size ilave 18 LED daha sunarak toplam LED sayısını 66'ya çıkartır. Bu da maksimum 160.000 lux ışık gücü anlamına gelir. Işık yoğunluğu 40.000 lux değerine indirilebilir. Renk sıcaklığı ve renk oluşturma endeksi Polaris 100 modeliyle aynıdır.
Her LED'in kendi mercek reflektör sistemi bulunur. Her iki ışıktan oluşan homojen ışık sütunu, cerrahlar için gölge kontrollü, zengin kontrastlı, doğal renkli bir ameliyat alanı görüşü sunar.

Kolay montaj ve bakım


Polaris 100/200 modellerinin basit tasarımı, montaj ve bakımın çok kolay gerçekleştirilmesini sağlar. Işık başları kendini ispatlamış Powerline Communication (PLC) sistemiyle kumanda edilir.

Polaris 100

Tamamen yeni tasarlanan, son derece kompakt Polaris 100 modelinde, 40.000 ila 120.000 lux arasında ışık yoğunluğuna sahip 48 LED bulunur. Özel bir mod, asgari invazif işlemler için tek bir LED'den gelen ortam ışığı sağlar. İnce ancak çok sağlam ışık başı sadece 13 kg ağırlığındadır ve konumlandırması son derece kolay ve rahattır. Işık başında herhangi bir hareketli parça bulunmaması sayesinde bu sistem neredeyse hiç bakım gerektirmez. Öğlen saatlerindeki ışığın sahip olduğu doğal 5.600 K renk sıcaklığıyla bu ameliyathane ışığı, zengin kontrastla ve kırmızı renklerden ödün vermeden doğal renkli görüntü sağlayan Ra 95 renk oluşturma endeksine ve R9 93 renk sunum endeksine sahiptir.

Kompakt tasarım, basit kullanım

Kolay kullanım ve çalıştırma sağlamak üzere, klasik yuvarlak tasarımı steril olmayan personel ve dokunmatik panel kumandaları için entegre saplar içerir. Steril personel, Polaris 100/200 modelini orta steril kolla kolayca konumlandırabilir. Anlaşılır bir şekilde işaretlenmiş dört kumanda tuşu ayrı bir fonksiyona sahiptir ve isteğe bağlı olarak duvara monte edilen bir kumanda paneli de bulunur. Pürüzsüz ve ek yeri bulunmayan kasası çabuk ve kolay temizlenir ve hafif yapısı, ışığın güç harcamadan pratik bir şekilde konumlandırılmasını sağlar.

Polaris 100/200: Tek kelimeyle iyi lamba!

Polaris 100/200 ameliyat aydınlatma sistemi, günlük ameliyat işlemleriniz için ekonomik ve yüksek performanslı bir çözümdür. Yorulmak bilmez bu yardımcınız yıllarca sorunsuz çalışır ve bakım gerektirmez. Son derece yüksek güvenilirliği ve fiyat/performans oranı; bugün yatırım maliyetlerinizi, yarın da bakım ve işletim maliyetlerinizi düşük tutar.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
583721
Özel Teklif İsteme
Dräger Polaris 100/200 Ameliyat Lambası

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Polaris 100/200 Ameliyat Lambası

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,84375 - Saniyede Yüklendi.