E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Polaris® 5xx/7xx Ameliyat Lambası
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Polaris® 5xx/7xx Ameliyat Lambası

Polaris® 5xx/7xx


Işık olmadan ameliyat yapılamaz. Yeterli ışık, ameliyathaneler için en temel ihtiyaçlardan biridir. Polaris, mükemmel aydınlatma sağlar, kolayca kullanılır ve yükseltme konsepti sayesinde geleceğe hazırdır. Tek kelimeyle iyi lamba!

LED avantajı

Yüksek güçlü LED'ler klasik halojen lambalara göre 30 kata varan oranda daha uzun (yaklaşık 30.000 saat) dayanabilir ve daha az enerji tüketir. Polaris tarafından üretilen ışık sütunu, uzun ve homojendir ve sürekli konum değiştirme ya da yeniden odaklama ihtiyacını azaltır. En derin cerrahi boşluklar bile aydınlatılabilir.

Endoskopi ve minimal invazif cerrahi için hazır

Polaris serisinin 3.000 lüks değerinde bir kısılabilir ışık şiddetine sahip Endolight işlevselliği, endoskopi ve minimal invazif cerrahi alanlarında LED teknolojisinin avantajlarının kullanılmasını sağlar.

Fonksiyonel, ödüllü* tasarım

Ödül kazanan lamba kafası tasarımı düz, pürüzsüz yüzeylere ve gelişmiş bir ergonomi sağlamak için büyük, entegre, kolayca erişilebilir kulplara sahiptir. Polaris; basit, açık bir çalışma konseptine sahip kanıtlanmış bir süspansiyon sistemiyle birlikte gelir.

* kırmızı nokta tasarım ödülü 2008

Geniş bir uygulama yelpazesine uygun iki boy

Polaris iki boyda kullanıma sunulur. Polaris 700, 54 hassas reflektör ve toplam 108 LED içerir. Büyük aktif yayma yüzeyi, homojen ışık dağılımı ve gölge kontrolü sağlar. 160.000 lüks'e varan değerde bir aydınlatma ve 1.100 mm'lik bir aydınlatma derinliği sağlar. Polaris 500 (maks. 110.000 lüks), Polaris 700'ün aydınlatma performansını daha da geliştirmek için iyi bir seçenektir.

Soğuk ve gerçekçi ışık - laminer akış sistemleri için hazır

Her iki ışığın da renk sıcaklığı 4.600 K nötr beyazdır ve ameliyat alanının gerçekçi ve ayrıntılı bir şekilde görünmesini sağlar. LED'lerin verdiği ışınlar doğal olarak soğuktur; lamba kafasında üretilen ısı enerjisi, entegre termal yönetim sistemi TMS? tarafından dağıtılır. Sonuç olarak, ameliyat alanının daha soğuk olması sağlanır. Kompakt, aerodinamik lamba kafası tasarımı, çalışma alanını çevreleyen laminer akışın korunmasına yardımcı olur. Polaris, DIN 1946-4:2008-12 hijyen standardına uygundur ve laminer akış sistemleri ile birlikte kullanım için onaylanmıştır.

HD ve SD kamera seçeneği mevcuttur

Polaris aynı zamanda modern video ağı için de hazırdır. Ortaklarımızla birlikte size merkezi bir kontrol arayüzünden video içeriklerini yakalama, görüntüleme, saklama, düzenleme ve dağıtma imkânı sağlayan entegre bir sistem sunabiliriz. Polaris lambaları, yüksek veya standart çözünürlüklü olarak harici veya entegre video teknolojisiyle birleştirilebilir. Kamera fonksiyonları bir duvar paneli, uzaktan kumanda ve/veya kontrol ünitesinden steril olmayan personel tarafından kontrol edilebilir.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
711193
Özel Teklif İsteme
Dräger Polaris® 5xx/7xx Ameliyat Lambası

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Polaris® 5xx/7xx Ameliyat Lambası

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 0,78125 - Saniyede Yüklendi.