E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Babytherm 8000/8010 Bebek Isıtma Sistemi
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Babytherm 8000/8010 Bebek Isıtma Sistemi

Babytherm 8000/8010


Dräger'in Babytherm bebek ısıtma sistemlerinin en yeni nesli, açık bakımda, sadece bebeklere benzersiz bir termal ortam sağlamanız için değil, aynı zamanda bebeklerin bakımını en iyi şekilde gerçekleştirmek üzere üstün erişim kolaylığından yararlanmanız için de yeni standartlar belirliyor. Babytherm, prematüre ve zamanında doğan yenidoğanların ısıtılmasını sağlayan terapötik bir cihaz olarak tasarlanan bir yoğun bakım Bebek Isıtma Sistemidir.

Optimum Isı Düzenleme

Babytherm, yenidoğanlar için soğuk veya sıcak stresinden uzak optimum bir nötr sıcaklıklı ortam sağlamak için kullanılır. Babytherm'in seramik ısıtıcı elemanları ve altın reflektörleri, tüm yatak alanı boyunca eşit bir ısı dağılımı sağlar. Böylece, bebeğinizi yatağın neresine yatırırsanız yatırın, küçük hastanız her zaman konforlu bir sıcaklık hissedecektir. Babytherm, ayrıca bebeği sürekli sıcak tutmak için tümüyle entegre bir ısıtmalı iletken jelli şilte sunar. Bebeğin merkezi ve çevresel (ayak başparmağı) ateşinin ölçülmesiyle ve entegre dijital ekranda ölçülen değerleri izlenerek, termal bir dengesizlik veya olası bir soğuk stresi durumu ile ilgili erken uyarı sağlanır.

Kullanım Kolaylığı

Mümkün olan en iyi çalışma koşullarından faydalanabilmeniz için yürüttüğümüz çalışmalar, çeşitli pratik özelliklerde kendini göstermektedir. Doğrudan radyant ısıtıcının altına yerleştirilen kontrol paneline kolayca ulaşılabilir ve bu sayede ilgili ayarları sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Diğer bir avantaj da, yatağın etrafında herhangi bir pozisyondayken büyük, parlak dijital ekrandaki tüm önemli bilgileri kolayca okuyabilmenizdir. Radyant ısıtıcının ucundaki parlak kırmızı merkezi uyarı lambası, siz başka bir bebekle ilgilenirken veya odanın farklı bir yerinde bulunurken bile bir alarm durumu oluştuğunda sizi uyarır. Ardından, açık bir metin mesajı size ihtiyacınız olan tüm ayrıntıları sağlar. Babytherm'in yüksekliği boyunuza göre ayarlanabilir, aksesuarlar için ekstra saklama alanı sağlayan döner dolaplar mevcuttur ve tüm hareketli parçalar ve kontrol fonksiyonlarının kullanımı gayet kolaydır.

Sistem Sinerjisi


Akıllıca tasarlanan mimari sistemler, hasta monitörizasyonu ve düzgün bir şekilde sağlanan yenidoğan ventilasyonu ile birlikte, akıllı bir ergonomiye sahip, sezgisel olarak basit ve geliştirilmiş iletişim için rahatça erişilebilen, zaman kazandıran ve YYBÜ genelinde ve dışında hata riskinin azaltıldığı entegre bir çalışma ortamından yararlanabilirsiniz.

Akıllı Erişilebilirlik Özelliği


smartSWIVEL mekanizması, sağlık personeli için çalışma alanı açmak üzere radyant ısıtıcı yana kaydırılmış olsa bile otomatik olarak bebeğe uygulanan radyant sıcaklığa odaklanır. Sonuç olarak, sürekli olarak eşit bir radyant ısı dağılımı sağlandığından emin olduğunuz için, röntgen çekilirken veya diğer işlemler sırasında bebeğin bulunduğu ortamın soğuması veya bebeğin soğuk stresine maruz kalması konusunda endişelenmeniz gerekmez.

Doğrudan radyant ısıtıcının altına yerleştirilen kontrol paneline kolayca erişebilir ve ilgili ayarları sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Diğer bir avantaj da, yatağın etrafında herhangi bir pozisyondayken büyük, parlak dijital ekrandaki tüm önemli bilgileri kolayca okuyabilmenizdir."

Gelişimsel Bakım


Babytherm'in gelişimsel bakım konsepti, bebeğin ısınmasını engellemeden ebeveynlerinin bebeğe yaklaşmasını sağlayan smartSWIVEL ile hayata geçirilmiştir. Uzun çift sıcaklık sensörü kabloları, kanguru bakımı uygulamasını kolaylaştırır. Muayene lambası gündüz ve gece ayarlarına sahiptir. İki parlaklık seviyesi ile istediğiniz zaman doğru aydınlatma sağlayabilirsiniz. Merkezi bir alarm ışığı veya yataktan uzağa konularak düşük sesli bir melodi çalan bir değişken alarm sesi ayarlanabilir.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
103695
Özel Teklif İsteme
Dräger Babytherm 8000/8010 Bebek Isıtma Sistemi

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Babytherm 8000/8010 Bebek Isıtma Sistemi

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 0,75 - Saniyede Yüklendi.