E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Fabius GS Premium Anestezi İş İstasyonu
Hastane Çalışma Sistemleri
Fabius GS Premium Anestezi İş İstasyonu

Fabius® GS Premium, kullanımı kolay, yüksek verimli ve geleceğe hazır bir anestezi iş istasyonudur. Modüler bir mimari ve geniş ventilasyon özellikleri yelpazesi ile birlikte güçlü bir tasarıma sahiptir. Fabius GS Premium iş istasyonunuzu ihtiyaçlarınıza tam olarak uyacak şekilde özelleştirin.

Yüksek performanslı ventilasyon

Güçlü ve hassas bir E-vent pistonlu ventilatör; ICU benzeri ventilasyon performansı sağlayan bir teknolojidir ve sürücü gaza ihtiyaç duymaz. Hacim kontrolü, basınç kontrolü, basınç desteği (PS) ve SIMV/PS - tüm temel ventilasyon modları desteklenebilir. Fabius GS Premium, düşük akışlı ventilasyon, kompakt solunum sistemi ve opsiyonel ısıtıcı özellikleriyle çok uygun bir seçimdir.

Geliştirilmiş ergonomik yapısı

Fabius GS Premium, iş istasyonunu hızlı ve kolay bir şekilde yerleştirmek amacıyla kullanılan, merkezi frene sahip yüksek manevra kabiliyeti olan bir araba ile birlikte kullanıma sunulur. Ekipmanlar için kullanılan ilave saklama alanı ve dokümantasyon ile diğer ihtiyaçlar için kullanılan büyük masa, standart özelliklerdir. Kompakt solunum sistemi, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak her iki tarafa da takılabilir. Karanlık bir ortamda mı çalışıyorsunuz? Entegre aydınlatma ve ilave ışık kaynağı size yardımcı olacaktır. Fabius GS Premium, pratik ve ekonomik CLIC Absorber'larımızla uyumludur.

IT entegrasyonuna hazır


Fabius GS Premium mevcut hastane bilgi sisteminize sorunsuz bir şekilde entegre olabilir. Hızlı hasta veri erişimi ve aktarımı sağlamak için Infinity® monitörizasyon çözümleriyle ürünün bilgi yönetimi özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Kapsamlı bilgi

Entegre, yüksek kontrastlı renkli monitörde hayati ventilasyon parametreleri ve eğrileri gerçek zamanlı olarak görüntülenir. Monitör, sanal akış tüplerini, ayrı ayrı gaz akışlarını ve akışmetrede toplam gaz akışını gösterir. Toplam gaz akışı, elektrik kesilmesi gibi istenmeyen bir durumda da mekanik akışmetre aracılığıyla görülebilir.

Özelleştirilebilir esneklik

Her hastane kendine özgü zorlu koşullarla başa çıkmak zorundadır. Bu nedenle Fabius GS Premium'u açık, modüler bir mimari kullanarak tasarladık. Fabius GS Premium, düşük akışlı ventilasyon tekniği, standart montaj rayları, Dräger Omega ile Delta XL monitörleri ve hatta onaylanmış üçüncü parti ekipmanlar için kullanılabilen çoklu elektrik prizleri ile ihtiyaçlarınıza daha iyi uyacak şekilde özelleştirilebilir.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
419124
Özel Teklif İsteme
Dräger Fabius GS Premium Anestezi İş İstasyonu

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Fabius GS Premium Anestezi İş İstasyonu

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,753906 - Saniyede Yüklendi.