E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Infinity® CentralStation İş İstasyonu
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Infinity® CentralStation İş İstasyonu

Infinity® CentralStation


Bakım noktasının ötesine uzanır

Hastabaşı ve Giyilebilir hasta monitörlerini merkezi izleme

Infinity® CentralStation, Infinity Network üzerinde 32'ye kadar hastayı merkezi olarak izlemek için Infinity hastabaşı monitörlerinden ve Giyilebilir hasta monitörlerinden gelen bilgileri toplayan ve görüntüleyen, dokunmatik ekranlı bir iş istasyonudur. Infinity Network üzerindeki hasta başı veya telemetri hastaları için dalga formlarına ve sayısal değerlere erişim sağlar.

Infinity CentralStation'dan erişilebilen veriler arasında gerçek zamanlı dalga formları ve parametreler, alarm olayları, saklanmış dalga formları, trendler, ST noktaları ve çap pergeli (kaliper) ölçümleri, laboratuar değerleri, respiratuar ve ventilatör bilgileri bulunmaktadır. Alarmların ve aritmi ayarlarının uzaktan kontrol edilmesini, hasta başı ve telemetri hastaları için merkezi kabul kapasitesini ve hem yerel hem ağdaki lazer yazıcıları kullanarak kapsamlı raporlama kapasitesi sağlar. Infinity CentralStation içerisindeki uygulamalar, hızlı değerlendirme, karar desteği ve klinik raporlama sağlayarak hasta bakım yönetimini güçlendirir.

Infinity CentralStation, gerek dokunmatik ekran üzerinden gerekse klavye ve fare yardımıyla gezinme olanağı sağlar.

Hasta Demografi ve Trend Ekranı


Infinity CentralStation, hastalar Infinity Ağında bir bakım ünitesinden diğerine sevk edildiklerinde bile Olay ve Hafızaya Tam Kayıtlarının pürüzsüz olarak görüntülenmesini sağlar. Bu güçlü özellik, geriye dönük bilgileri, kapsamlı hasta geçmişi şeklinde organize eder.

Bir hastanın durumundaki değişiklikleri hızla belirlemek için Infinity CentralStation, trendleri grafik ve tablo halinde sunar. Otomatik ölçeklendirme gibi özellikler, tek tek parametrelerde oluşabilecek küçük değişiklikleri saptamaya yardım eder.

ST Segment Analizi ve 12 Elektrotlu Dinlenme EKG Analizi

İskeminin zamanında saptanması ve tedavi edilmesi için Infinity CentralStation, ST değişikliklerini bireysel hasta ihtiyaçları temelinde sürekli olarak izler. Saklanmış referans QRS komplekslerini güncel kompleksler üzerine bindirerek ince sapmaları saptayabilir.

Infinity CentralStation, 12 elektrot kapasiteli Infinity monitörlere bağlandığında tanısal 12 elektrot raporları oluşturur. Güvenilir ölçümler ve yorumlar, pediatri ve yetişkin hastalar için Glasgow Yorumlayıcı EKG algoritmasına dayanır. Bu kanıtlanmış algoritma hasta yaşını, cinsiyetini, ırkını ve tıbbi ve klinik sınıflandırmasını göz önüne alarak daha doğru bir yorumlama sağlar.

Olay ve Tam Açıklama

Infinity CentralStation, elektronik EKG kaliperleri dahil iki saatlik Olay ve Hafızaya Tam Kayıt özelliğini standart olarak içerir. Olay anı kaydı ve Hafızaya Tam Kayıt kapasitesi ayrı, pahalı donanım satın alınması ihtiyacını ortadan kaldırır. En kapsamlı takibi desteklemek için 16 dalga formunun, 1.000 aritminin ve 72 saate kadar alarm olayının sürekli olarak saklanmasını sağlar. Tüm olaylar sınıflandırılır ve olay türüne göre gruplandırılarak, hastanın tedaviye yanıtını gözden geçirmeyi ve değerlendirmeyi kolaylaştırır. Aritmiler, çok elektrotlu Aritmi Sınıflandırma Uzmanı (Arrhythmia Classification Expert - ACE®) algoritması kullanılarak benzersiz bir doğruluk derecesiyle saptanır.

VentCentral®


VentCentral uygulaması ventilasyon ve hemodinamik verileri toplayarak, hasta respiratuar analizinin daha iyi yapılmasını sağlar. Ventilatör ayarları, respiratuar dalga formları ve parametreler, akış-hacim ve basınç-hacim döngüleri, laboratuar verileri ve trendler sağlar.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
454830
Özel Teklif İsteme
Dräger Infinity® CentralStation İş İstasyonu

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Infinity® CentralStation İş İstasyonu

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,296875 - Saniyede Yüklendi.