E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Infinity® Delta Monitör
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Infinity® Delta Monitör

Infinity® Delta


Hastane çapında hastaları sürekli olarak izlemek için hem hastabaşı hem de seyyar monitör görevi görür

Hastane çapında standardizasyon

Infinity Delta monitörle, tavizsiz standardizasyon bir gerçeğe dönüşür; tek bir monitörle eksiksiz monitörizasyon ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Parametre tercihleri, dalga formu renkleri ve pozisyonları, alarm limitleri dahil kendi spesifik ihtiyaçlarınızı istediğiniz şekilde belirleyebilir ve saklayabilirsiniz - ister hastaya göre ister üniteniz çapında. Infinity Bağlantı İstasyonları (IDS) bu ayarları saklayabilir, böylece bu istasyonlara bağlanan tüm monitörler konfigürasyon tercihlerinizi otomatik olarak algılar. Infinity Delta, tüm akut bakım alanlarını desteklediği için bir monitörü hastane çapında standartlaştırabilirsiniz. Delta, 10,4? (264 mm) bir renkli ekrana sahiptir ve standart olarak 5 kanalı (isteğe bağlı olarak 8 kanal) görüntüler.

Parametreler hastanın ihtiyaçlarına ölçeklenebilir

Infinity Delta, tam bir yaşamsal parametreler setini görüntüleyebilir - 3, 5, 6 ve 12 elektrotlu EKG, respirasyon, ST segment analizi, etCO2, BISx?, EEG, çoklu sıcaklık, invaziv ve invaziv olmayan kan basıncı ve tam aritmi dahil. Gelişmiş respiratuar mekaniği ölçümleri, dikey ve yatay imleçler ve ilaç hesaplamalarıyla verimliliği yükseltmeye yardım eder.

Pick and Go® taşıma verimliliğini destekler

Infinity Delta, Dräger'in patentli Pick and Go® teknolojisini içerir; bu teknoloji hastabaşı monitörünün, hastane içinde bir seyyar monitör olarak kullanılmasını sağlar. Infinity monitörler, kablolu ağdan kablosuz ağa pürüzsüz geçiş sağladığı için hasta takibi sürekli hale getirilebilir. Hasta transferi esnasında başka bir seyyar monitörün beklenmesine gerek yoktur, elektrot bağlamak veya çıkarmak gerekmez, izlemede veya veri alımında boşluk yaşanmaz. Bunun sonucunda, hasta başında izlenmekte olan tüm parametrelerin, seyyar halde de izlenmesi sürdürülebilir.

Kablolu ağdan kablosuz ağa pürüzsüz geçiş


Infinity Delta monitörleri hasta başında kablolu ağdan kolay hasta taşıma için kablosuz ağa pürüzsüz bir şekilde geçiş sağlar. Hasta başında ve seyyar halde toplanan hasta bilgileri, Infinity Network üzerinden merkezi izleme için Infinity CentralStation'a ve otomatik çizelge çıkarma için Innovian® hasta verileri yönetim sistemine aktarılabilir.
Infinity Delta, gelişmiş güvenlik (WPA2) ve daha fazla bant genişliği için Wi-Fi (820.11g) teknolojisi sunan, son model bir kablosuz kartı destekler. Dräger ile Infinity OneNet mimarisinin avantajlarından yararlanabilirsiniz - ayrı bir ağ kurmaya gerek bırakmadan hasta izleme sistemlerini, hastane bünyesindeki mevcut kablolu ve kablosuz ağlarla birleştiren yenilikçi bir altyapı yaklaşımıdır.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
225612
Özel Teklif İsteme
Dräger Infinity® Delta Monitör

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Infinity® Delta Monitör

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,656006 - Saniyede Yüklendi.