E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Infinity® Omega Çözümü
Hastane Çalışma Sistemleri
Infinity® Omega Çözümü

Hasta başında ve seyyar olarak sürekli monitörizasyonu aynı anda sağlarken, bakım noktasına kapsamlı bilgiler getirin.

Modern sinerji

Infinity® Omega, Dräger'in amiral gemisi pozisyonunda bir Infinity® Delta serisi monitörü ve IT iş istasyonu için bir Infinity C700'ü ve Infinity® Explorer yazılımını entegre eden, hasta monitörizasyonu çözümüdür. Infinity® Delta serisi monitör, yatak başında ve seyyar olarak sürekli monitörizasyon sağlar. Infinity® Bağlantı İstasyonu, monitör bakım alanında bağlıyken güç, ağ bağlantısı ve bölüme göre ekran konfigürasyon tercihleri sağlar. IT İçin Infinity® C700, entegre hasta verilerini, yatak başında 20" bir renkli dokunmatik ekranda görüntüler. Infinity® Explorer yazılımı Delta ve IT İçin Infinity® C700 arasında iki yönlü iletişim kurarak, hasta monitörleri ve hastanenizin IT altyapısı arasındaki boşluğu kapatır. Bu sinerji, ihtiyaç duyduğunuz bilgileri parmaklarınızın ucuna getirir - bu bilgiler karar almayı destekler, bilgi aramak için harcanan zamandan tasarruf sağlar ve tıbbi hata potansiyelini azaltmaya yardım eder.

Entegre iki ekranlı çözüm

Infinity® Delta, yaşamsal belirtileri hastabaşında görüntülerken, IT İçin Infinity® C700, iş akışını desteklemek ihtiyaç duyduğunuz - yatak başında, duvara monteli olarak, tavana monteli olarak veya hatta yalıtım amacıyla odanın dışında - yere konulabilir.

20" dokunmatik ekran


IT İçin Infinity® C700, bir CPU'yu Yüzey Akustik Dalga (SAW) tabanlı dokunmatik ekran teknolojili bir 20" renkli ekranla birleştiren - böylece yüksek görüntü netliği ve sağlam bir tümden cam panel sağlanır - modern, medikal dereceli bir bilgisayardır. Fansız tasarımı hasta başında gürültüyü ve tozu azaltmaya yardım eder ve hijyenik ortamlar için idealdir.

Kapsamlı hasta bilgileri

Infinity® Omega, çeşitli kaynaklardan - yaşamsal belirtiler, laboratuar verileri, DICOM görüntüleri, Web tabanlı uygulamalar, röntgenler, taramalar ve MRI'ler gibi - hasta bilgilerini toplar ve bunları hasta verileri yönetim sistemleri gibi hasta merkezli uygulamalarla birlikte tek bir ekranda görüntüler.

Çifte kontrol

Infinity® Omega ile, alarmlar ve sıfırlama gibi hasta monitörizasyonu işlevlerini ister Delta'dan, ister IT İçin Infinity® C700'den kontrol edebilirsiniz - böylece monitör kontrollerinizi iki noktadan erişime sahip olursunuz.

Pürüzsüz hasta nakli

Delta serisi monitör, bir seyyar monitöre dönüştüğü için, aynı monitör tüm bakım mekanlarında hastayla birlikte kalabilir. Böylece monitörizasyon ve taşıma işlemi basitleşirken, ayrı bir seyyar monitör ihtiyacı da ortadan kalkar.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
272289
Özel Teklif İsteme
Dräger Infinity® Omega Çözümü

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Infinity® Omega Çözümü

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,704102 - Saniyede Yüklendi.