E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Pendula Çoklu Monitör Tutucusu
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Pendula? Çoklu Monitör Tutucusu

Pendula?


Monitör çerçeve sistemleri Pendula (Çoklu Monitör Tutucusu), üzerinde 1 büyük ekrandan 8 ayrı monitöre kadar barındırabilir ve tek noktalı tavan montaj tasarımı ve yay yüklü çift kollu askı sistemi sayesinde hassas bir şekilde, genişletilmiş bir aralıkta yerleştirme olanağı sunar.

Mevcut alandan en iyi şekilde faydalanın


Hibrit ameliyathanelerde yer sınırlı olabilir. Bu ameliyathaneler genelde daha fazla ekipmanla doludur ve klasik ameliyathanelere göre daha fazla esneklik gerektirir. Yeni prosedürlerin geliştirilmesi, en modern ameliyathaneleri bile ergonomik sınırları anlamında zorlayabilmektedir. Bu hızlı ve gelişime çok açık ortamda esnek bilgi görüntüleme konsepti zorunludur. Pendula'nın size sundukları: Havada serbestçe hareket eden monitör çerçevesinin hassas bir şekilde, genişletilmiş bir aralıkta yerleştirilme olanağı. Bir prosedürün düzgün ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için ihtiyaç duyduğunuz bilgilerin ve görüntülerin net bir şekilde görünmesini sağlayabilirsiniz.

Güvenlik özelliğine sahip tek noktalı tavan çözümü

Ray tabanlı sistemlerden farklı olarak Pendula'nın tek noktalı tavana monte edilen tasarımı, size yerleştirme anlamında daha fazla özgürlük sunar. Pendula, ikili kol askı sistemiyle birlikte aynı zamanda diğer birçok tasarıma göre üstün bir yerleştirme yarıçapı sağlar. Yay yüklü askı sistemi, ayrıca 80 cm yüksekliğinde bir ayarlama aralığına sahiptir. Havada serbestçe hareket etmesini sağlayan tasarımı sayesinde, Pendula, bir çarpışma durumunda çarpılan nesneden kolayca uzaklaşabilir. Bu da çok dinamik hibrit oda ortamlarında hasar ve yaralanma riskini önemli ölçüde azaltır.

Format esnekliği

Hibrit ameliyathaneler her zaman özel olarak tasarlanır. Bu nedenle, Pendula sistemi geniş bir kombinasyon ve boyut yelpazesi sunmaktadır. Yarıçapı 1,7 - 2,5 aralığında olan 4 kol uzunluğu ve 1 büyük ekrandan 8 ayrı monitöre kadar taşıyabilen 7 çerçeve formatı arasından seçim yapabilirsiniz. İş akışı veya ergonomiden ödün vermeden ihtiyacınız olan özel sisteme kavuşabilirsiniz.

Gelişmiş hijyen

Ameliyat alanının üzerine yerleştirilen geleneksel ray tabanlı sistemler potansiyel birer kontaminasyon kaynağıdır, çünkü üzerlerinde toz birikebilir. Sürtünmeden kaynaklanan ince metal talaşlarıyla birlikte bu tozlar, askı sistemi ray boyunca ileri geri hareket ederken steril alanın üzerine dökülebilir. Tek noktalı tavan çözümü Pendula ve entegre kablo yönetimi, toz birikmesini ve kontaminasyonu engellemeye yardımcı olur ve düzgün yüzeyler, yuvarlatılmış kenarlar ve köşeler, temizleme işlemini kolaylaştırır ve odayı daha güvenli bir çalışma ortamı haline getirir.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
67165
Özel Teklif İsteme
Dräger Pendula Çoklu Monitör Tutucusu

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Pendula Çoklu Monitör Tutucusu

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,683594 - Saniyede Yüklendi.