E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Baş ve Yüz Koruma Sistemleri
Dräger HPS 6200 İtfaiyeci Kaskı
Baş ve Yüz Koruma Sistemleri
Dräger HPS 6200 İtfaiyeci Kaskı

Optimum takma rahatlığı ve mükemmel teknik güvenlik: Bu avantajlar, yeni itfaiyeci kaskı Dräger HPS 6200'i karakterize etmektedir. Kask, yeni standart EN 443:2008'ye uygun, şu anda piyasadaki en hafif üründür. Bu kask, yeni tam yüz maskesi Dräger FPS ve modern sıkıştırılmış hava solunum cihazı Dräger PSS 7000 ile birlikte kullanıldığında benzersiz bir koruma sistemi oluşturur.

Yüksek sıcaklık stabilitesi

Dräger HPS 6200, yüksek sıcaklık stabilitesi ile tanınmaktadır. Bu stabilite, açık alevlere ve radyant ısıya dayanabilen modern aramid kumaşla ekstra güçlendirilmiş, yüksek sıcaklığa dayanıklı Duroplast'tan üretilen kask kabuğu ile sağlanır. Diğer etkin ısı koruması ise aşırı sağlam, yüksek ısıya dayanıklı polisülfondan yapılmış entegre, çeneyi kaplayan vizör (EN 14458'e göre yüz koruyucu olarak sınıflandırılmıştır) ile sağlanmaktadır.

Maske-kask adaptasyon sistemlerine mükemmel şekilde uyar


Adaptasyon sistemleri, HPS 6200'ün yeni yüz maskesi FPS 7000 ya da Panorama Nova yüz maskeleriyle birlikte kullanılmasını sağlar. Şu üç farklı kask-maske adaptörü mevcuttur: Supra bağlantı, S-fix ya da Q-fix bağlantısı. Kasktaki maske yuvası için kullanılan 3 noktalı bağlantı seçeneği, farklı kafa şekillerine kolay ve münferit olarak uyarlama imkanı sağlar.

Münferit ihtiyaçlar için geniş seçim yelpazesi

HPS 6200, Dräger modüler sistemi içerisinde çeşitli aksesuarlarla ayrı ayrı birleştirilerek kullanılabilir. Kask kabukları ve ön plakalar için geniş bir renk paletinin yanı sıra, kapsamlı bir maske bağlantısı yelpazesi mevcuttur. İletişim sistemleri için kullanılan adaptörler, lamba tutucular ya da kulak koruyucuları gibi ürüne entegre edilecek olan aksesuarlar kaskla birlikte sipariş edilebilir. Teslimat sırasında bu bileşenler kaska entegre edilmiş durumdadır.

Özel sağlamlık


HPS 6200, başı yüksek termal stres altında bile delinmeye ve darbe etkilerine karşı korur. Kask kabuğu SMC yöntemi kullanılarak sıkıştırmayla kalıplandığı ve optimize edilmiş bir kaplamaya sahip olduğu için, Dräger HPS 6200 son derecede sağlamdır ve boya tutucu özelliğe sahiptir. Ayrıca sistem genelinde yangın koruması sağlar.

Üstün takma rahatlığı

Takma rahatlığı ve konforlu sıcaklık seviyesi. Ürünün önemli özelliklerinden biri, konforlu iç tasarımı ve kullanıcının kafasında baskı dolayısıyla iz oluşmasını engelleyen dolgudur. Yeni entegre alev ve ısı bariyeri, kaskın içindeki sıcaklığın her zaman iyi seviyede olmasını sağlar ve çene kayışındaki geliştirilmiş kulak açıklığı, ürünün akustiğini optimize eder. Yeni Velcro sabitleyici sayesinde çene kayışı kolay ve hızlı bir şekilde ayarlanabilir. Bu, kafa kayışına sahip bir tam yüz maskesi kullanırken büyük bir avantajdır.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
785289
Özel Teklif İsteme
Dräger HPS 6200 İtfaiyeci Kaskı

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger HPS 6200 İtfaiyeci Kaskı

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,28125 - Saniyede Yüklendi.