E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Baş ve Yüz Koruma Sistemleri
Dräger HPS 7000 İtfaiyeci Kaskı
Baş ve Yüz Koruma Sistemleri
Dräger HPS 7000 İtfaiyeci Kaskı

Dräger HPS 7000 itfaiyeci kaskı innovatif bir yaklaşımla yeni standartları belirliyor: Yeni, sportif ve dinamik tasarımı, ergonomik ölçü ve bileşenleri, onu çok fonksiyonlu bir sistem çözümü yapıyor ve mükemmel bir koruma konsepti sunuyor.

Tüm baş ölçüleri için uygun


Dräger, HPS 7000'i dünyanın dört bir yanından müşterilerle sıkı bir işbirliği içinde geliştirdi. 50 ile 66 cm arası kafa ölçülerine yönelik iki kask kabuğu, bireysel kafa ve yüz şekilleri için geniş bir çeşitlilik sunuyor. Temel versiyonundaki yakl. 1.380 g ağırlığıyla kendi sınıfındaki kaskların içinde en hafifi. Cilt dostu, antialerjik ve esnek malzemelerden oluşan rahat iç tasarımının yanı sıra Dräger HPS 7000, özellikle kullanım ve taşıma rahatlığıyla tanınıyor.

Etkili tasarım

Kaskın ergonomik tasarımı, ağırlığı eşit bir şekilde kafaya dağıtır ve böylece ense kasının yükünü hafifletir. Büyük ve modern yüz koruma vizörü, en iyi görüş özelliklerinde kısıtlamasız koruma sağlar. Kimyasal koruyucu giysinin altındaki kullanımlarda vizör sürekli sabitleştirilebilir. Entegre edilmiş ve bireysel ayarlanabilen yumuşak dolguyla döşenmiş çerçeve koruması, güvenlik gözlüğüne güvenli bir alternatif sunmaktadır. Her iki vizörde düzeltici gözlük veya solunum koruma maskesi için yeterli yer mevcuttur.. Ancak bir itfaiyeci kaskı basit bir donanım parçasından daha fazlasıdır ? sizin kişisel tanınma işaretiniz. Bu nedenle kaskı isteğinize göre de düzenleyebilirsiniz: Bir çok renk çeşitliliğinden ön plakanız için bireysel ambleme kadar.

Yüksek seviyede güvenlikli - Malzeme bileşenleri sayesinde

Hafif olmasına rağmen Dräger HPS 7000, sınıfının en güvenilir tam korumalı kasklarındandır. İç kabukla bağlantılı olarak kompozit malzemeden üretilmiş dış kabuğu, sizi güvenilir bir şekilde termik ve mekanik etkilerden korur. Fiberglas ve aramid dokuyla güçlendirilmiş plastik, aşırı sıcaklıklara karşı dayanıklıdır. Olağanüstü radyant ısıya ve ani alevlenmelerin açık alevlerine karşı bile dayanıklılığını korur. Yüksek ısıya dayanıklı polietersülfon vizörler, gözlerinizi ve yüzünüzü güvenli bir şekilde ısıdan, parçacıklardan ve sıvı kimyasallardan korur.

Kullanım için kısa bir süre içinde hazır

Minimum sayıdaki bileşeni sayesinde Dräger HPS 7000'e çok kolay ve etkin bakım yapılabilir. İç tasarımın tamamı kolaylıkla birleştirilip sökülebilir. Bileşenleri standart aletlerle hızlı ve kolayca değiştirilebilir. Kaskın tüm gereçleri alışılmış temizlik malzemeleriyle, elle veya endüstriyel çamaşır yıkama makinesinde yıkanabilir ve dezenfekte edilebilir.

Kullanım rahatlığı, ürünün uygunluğu ile sağlanır


Dolgulu 4 noktalı baş bandı ile her kafa şekline güvenli ve basit bir şekilde uyarlanabilir. Kaskın optimum dengesi, ense ve çene bölgesinde bireysel olarak ayarlanabilir. Nomex malzemeden oluşan dolgu materyali kaskın daha rahat oturmasını sağlar. Entegre edilmiş rahat saç filesi, yüksekliğin ayarlanabilmesine izin verir ve kaskta iyi bir ventilasyonu sağlar.. Kolay ulaşılabilen ayarlama düzeneğiyle dış kabuğundaki güvenlik mekanizması, kullanım esnasında ıslak ve kalın eldivenlerle bile kafa genişliğine göre hızlıca ayarlanabilir.

Yenilikçi sistem tasarımı

Tamamlayıcı sistem çözümlerinin tedarikçisi olarak Dräger, ürünlerinin etkileşimlerinde yeni standartlar belirliyor. Dräger HPS 7000`in evrensel ve bireysel ayarlanabilen maske adaptasyon sistemi, etkili ve güvenli kask-maske kombinasyonu oluşturur. FPS 7000 tam yüz maskesiyle, entegre edilmiş maske iletişim ünitesi FPS 7000 COM-PLUS ve basınçlı hava solunum cihazları serisiyle, genel sistemin optimum koordinasyonuna ulaşırsınız. Hafif LED kask lambası kask kabuğuna entegre edilmiş olup, çalışma alanını kapsamlı bir şekilde aydınlatır. Ön plakanın ortasında bulunan etkin gölgelik ve akıllı pil yönetim sistemine sahiptir. İç tasarımına, çeşitli telsizler için farklı alıcılar/vericiler konulabilir. Böylece gürültülü ortamlarda bile, güvenilir iletişim sağlanır.

İhtiyaç duyulan özellikler


Kapsamlı aksesuar seçenekleri,oldukça genişdir.. Yansıtıcı şeritler, kötü hava şartlarında görünürlüğün azalmasına engel olur ve kişisel tanımlama sağlar. Görev giysisiyle bağlantılı halde çeşitli boyun koruma aksesuarları, güvenli bir şekilde sırtınızı serbest bırakır. Münferit olarak kask lambaları, lamba adaptörü tarafından kaskın sağına ve soluna takılır. Nomex kaplaması, kaskınızı her eğitim durumunda korur ve ömrünü uzatır. Kask torbası ve kask çantaları güvenli saklamayı ve güvenli taşımayı sağlar.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
445247
Özel Teklif İsteme
Dräger HPS 7000 İtfaiyeci Kaskı

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger HPS 7000 İtfaiyeci Kaskı

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,46875 - Saniyede Yüklendi.