E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Teknik Cihazlar ve Dedektörler
Dräger Oxylog® 3000 Plus Ventilasyon
Teknik Cihazlar ve Dedektörler
Dräger Oxylog® 3000 Plus Ventilasyon

Oxylog® 3000 plus


Oxylog 3000 plus ile transport ventilasyonunun zorluklarının üstesinden gelin. AutoFlow, entegre kapnografi ve non-invazif ventilasyon gibi özellikler sunan kompakt ve sağlam Oxylog 3000 Plus, hastalarınızı güvenli bir şekilde tedavi etmenize ve taşımanıza yardımcı olurken ventilasyon tedavisinin etkinliği konusunda ihtiyacınız olan geribildirimi sağlar.

Taşıma sırasında maksimum güven

Gerek sahada çalışırken, gerekse yoğun bakım hastalarınızı hastane içinde taşırken AutoFlow, entegre kapnografi, pediyatrik destek ve geliştirilmiş veri bağlantıları gibi yeni özellikler sayesinde, ventilasyon uygulanan hastalar için tedavinizden ödün vermeniz gerekmez.

Entegre kapnografi

Sahada hastaların monitörizasyonu zor olabilir. Entegre ana akış CO2 monitörizasyonu ile kullanılabilen Oxylog® 3000 Plus, her zaman doğru entübasyon uygulandığını ve ventilasyon performansını takip etmenize yardımcı olur.

Otomatik irtifa kompanzasyonu (BTPS)

Sabit ve döner kanatlı uçaklarda kullanım için test edilen Oxylog® 3000 Plus, ayarlanabilir otomatik irtifa kompanzasyonu ile birlikte, hastanın hacim değerlerinin uygun şekilde ölçülmesini sağlayarak manuel hesaplama zorunluluğunu ortadan kaldırır ve hata yapma riskini azaltır.

Gelişmiş veri aktarma fonksiyonu

Oxylog® 3000 Plus, gelişmiş veri aktarma fonksiyonları ile sadece ventilasyon parametrelerini gerçek zamanlı olarak harici monitörlere ve veri yönetim sistemlerine aktarmakla kalmaz, ayrıca Dräger Uzak Hizmet özelliğinden de eksiksiz olarak faydalanabilir. Bu yenilikçi konsept, analiz amacıyla durum bilgilerini Oxylog® 3000 Plus'ınızdan DrägerService'e aktarmanızı sağlar. Bu da ekipmanlarınızın kullanımda kalma süresini arttırır.

Geniş ventilasyon modu yelpazesi ve AutoFlow®

Oxylog®3000 Plus, aralarında VC-CMV, VC-AC, VC-SIMV, Spn-CPAP ve PC-BIPAP'ın da bulunduğu eksiksiz bir hacim ve basınç kontrollü ventilasyon modu yelpazesi sunar. Gelişmiş kaçak kompanzasyonlu ve basınç destekli non-invazif ventilasyon da standart bir özelliktir. AutoFlow® özelliği ile, gelişmiş hasta bakımı için minimuma indirilmiş tepe inspiratuvar basıncı ile hacim kontrollü ventilasyon sağlayabilirsiniz.

Pediyatrik hastalar için kullanıma hazırdır


Özel tasarlanmış, yüksek uyumluluğa ve yüksek mekanik esnekliğe sahip, küçük ölü boşluklu pediyatrik hortum, Oxylog® 3000 plus ile birlikte kullanılabilir. Bu, tek bir cihazla geniş bir hasta yelpazesi için bile kaliteli ventilasyon sağlamanızı mümkün kılar.

Dräger kullanıcı arayüzü ve aile platformu


Oxylog® 3000 Plus'ta, mevcut çoğu Dräger ürününde ortak olan sezgisel kullanıcı arayüzü kullanılmaktadır. Bu "seç - ayarla - onayla" tipindeki işletim sistemi, kullanıcıların ürüne daha çabuk adapte olmasını sağlar. Oxylog® sistemleri arasında birçok aksesuar paylaşılabilir. Bu da veriminizi arttırır, ayrıca yerden ve eğitim süresinden tasarruf etmenizi sağlar.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
989666
Özel Teklif İsteme
Dräger Oxylog® 3000 Plus Ventilasyon

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Oxylog® 3000 Plus Ventilasyon

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,53125 - Saniyede Yüklendi.