E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Solunum Koruma Sistemleri
Dräger PSS® 3000 Yüksek Performanslı Solunum Cihazı
Solunum Koruma Sistemleri
Dräger PSS® 3000 Yüksek Performanslı Solunum Cihazı

Dräger PSS® 3000


Dräger PSS® 3000, itfaiyecilere yönelik yüksek performanslı solunum cihazlarının yeni versiyonudur. Konforun ve sıradışı pnömatik performansın bir araya getirildiği ürün, temel gereksinimlerin basitlik ve kullanım kolaylığı olduğu uygulamalar için tasarlanmıştır. Hafif ama sağlam olan ve kolayca takılan bu gelişmiş solunum cihazı, solunum korumada en üst düzeyde performans sağlar.

Hafif, sağlam ve basit kullanım

Dräger PSS 3000, şu ana kadar üretilen en hafif bağımsız solunum cihazı taşıma sistemidir. Kısa ve uzun süre kullanılan profesyonel solunum cihazları alanında sınıfının lideri olan ürün yelpazemizden gelişmiş teknoloji ve tasarım felsefesinin aynısını burada da uyguladık. Çok dayanıklı taşıma sisteminde; ısı, darbe ve kimyasal madde anlamında üstün dayanıklılık özelliklerine sahip olan yeni ve yenilikçi, çok hafif, yüksek mukavemetli karbon kompozitten üretilmiş taşıma kafesimizi kullanıyoruz.

Kanıtlanmış hava besleme teknolojisi


Çok yönlülük, Dräger PSS serisi ürünlerin temelini oluşturur. Dräger PSS 3000 solunum cihazı, kullanıcının, dünya çapındaki öncü itfaiye teşkilatlarının tercihi olan sınıfının lideri konumundaki solunum cihazı Dräger PSS 7000'te kullanılanla aynı gelişmiş pnömatik sistemi içeren gelişmiş solunum koruma teknolojisinden faydalanmasını sağlar.

Kolay bakım ve servis

Hızlı ve basit bir şekilde servise alınabilen solunum cihazı Dräger PSS 3000, bakım esnasında kullanım dışı kalma süresi ve dolayısıyla maliyetleri minimuma indirmek amacıyla bir dizi benzersiz özellikle donatılmıştır. Tüm ana bileşenler basit ve hızlı bir şekilde çıkarılabilir ve tekrar takılabilir. Kayış, yenilikçi bir tek parçalı tutma yöntemiyle taşıma kafesine takılmaktadır. Ayrıca, ilave koruma için taşıma kafesine takılan ilk kademe basınç düşürücü kolayca çıkarılabilir.

Gelişmiş taşıma sistemi

Modern basınç eşleme teknolojisinden faydalanarak, vücudun doğal konturlarına uyan ve bu nedenle gelişmiş bir stabilite sağlayan ve sırt ağrıları ile stres ve yorgunluk riskini azaltan bir taşıma sistemi geliştirdik. Konturlu taşıma kayışı, hem omuzlarda, hem de belde maksimum konfor sağlamakta, bununla birlikte yük dağılımını, vücudun ağırlık merkeziyle uyumlu olarak konforlu ve güvenli bir şekilde optimize etmektedir. Israrla vurguladığımız takma konforunun yanı sıra, bulunulan ortamların olumsuz koşullarının etkisini minimuma indirmek için en sağlam ve dayanıklı malzemeleri seçme konusunda da taviz vermediğimizi bilmenizi isteriz.

Entegre hortumlar

Hem orta basınç hava besleme hortumları, hem de gösterge hortumları, takılma ve sıkışma riskini azaltmak için taşıma kafesine entegre edilmiştir, bu da kısıtlı alanlara girerken ve buralarda çalışırken daha fazla güvenlik ve emniyet sağlar. Göstergelere erişim sağlamak üzere bu hortumların yönünü müşterinin tercihlerine uyacak şekilde bir taraftan diğerine doğru değiştirme özelliği ile bu tasarım özelliği, her bir hortumun değiştirilmesini de kolaylaştırmaktadır.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
296734
Özel Teklif İsteme
Dräger PSS® 3000 Yüksek Performanslı Solunum Cihazı

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger PSS® 3000 Yüksek Performanslı Solunum Cihazı

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,488281 - Saniyede Yüklendi.