E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Solunum Koruma Sistemleri
Dräger PSS® BG 4 Plus Kapalı Devre Solunum Cihazı
Solunum Koruma Sistemleri
Dräger PSS® BG 4 Plus Kapalı Devre Solunum Cihazı

Dräger PSS® BG 4 plus


Kapalı devre solunum cihazı Dräger PSS® BG 4 plus, eksiksiz güvenliği maksimum solunum ve kullanım rahatlığıyla birleştirir. Ürün, kullanıcıya zehirli bir ortamda dört saate kadar ortam havasından bağımsız olarak solunabilir hava sağlar.

Değişiklik

Müşterilerimize kulak verdik ve yeni Dräger PSS BG 4 plus'ı ihtiyaçlarınıza uygun şekilde değiştirdik. Birçok optimizasyon ve yeni aksesuarlar, güvenliği ve dayanıklılığı arttırırken bakım işlemini daha da kolaylaştırmıştır. Gerçekleştirilen değişiklikler münferit olarak veya talep üzerine pratik bir iyileştirme seti olarak uygulanabilir.

Yüksek performanslı soda kireç


Drägersorb 400, özellikle kapalı devre solunum cihazlarında CO2 emilimi için tasarlanmıştır. Ürün, özellikle Dräger PSS BG 4 plus'ın beklenen kullanım koşulları altında performans özelliğini uzun süre güvence altına almaya önemli ölçüde katkıda bulunur. Drägersorb 400, aşınmaya karşı çok yüksek düzeyde dayanıklı olmasıyla tanınır ve bu nedenle cihazda 6 aylık bir süre boyunca veya araçta saklandığında 500 kilometreden daha uzun bir mesafede kullanılabilir.

Kolay bakım

Dräger PSS® BG 4 herhangi bir araç kullanılmadan hızlı ve rahat bir şekilde takılıp çıkarılabilir.

Bir bakışta tüm fonksiyonlar

Solunum cihazı, tam elektronik uyarı ve Bodyguard® II sinyal ünitesi ile donatılmıştır. Ünite, çalışma esnasında kullanıcıya tüp basıncı, kalan kullanım süresi ya da sıcaklık gibi önemli bilgileri iletir. Bu bilgiler görsel ve sesli olarak iletilir. Bodyguard® II tarafından kaydedilen veriler, opsiyonel bir verici ünitesine bağlı Dräger PSS® Merlin izleme paneline aktarılabilir.

Sağlam, güvenilir ve güvenli

Dräger PSS® BG 4, özellikle zehirli ortamlarda gerçekleştirilen uzun süreli çalışmalara uygun ve ortam havasından bağımsız bir kapalı devre solunum cihazıdır. Soda-Lime, dışarı verilen havada bulunan karbondioksiti emer ve oksijen sürekli olarak eklenir ve dışarıya doğru yönlendirilmez (basınç ölçerli solunum cihazlarında olduğu gibi) ve devre içinde tutulur. Çalışma performansına bağlı olarak, kullanım süresi dört saate kadar uzayabilir. Oksijen beslemesi için sıkıştırılmış oksijen kullanılır.

Kullanım konforu

Ergonomik olarak şekillendirilen taşıma plakası, düşük ağırlık ve mükemmel bir şekilde uyan kayış, daha az çabayla daha fazla hareket serbestisi sağlar. Solunum hortumunun omuzlar boyunca pratik bir şekilde dolaştırılması, cihazın, kullanıcının sırtında optimum dengeye sahip olmasını sağlar.

Dünya Çapında Dräger Servisi


Güvenlikle ilgili cihazların kullanım güvenliği günümüzde temel bir faktör durumuna gelmiştir. Maksimum güvenlik sağlamak için, cihazların çalıştırılmaya hazır ve her uygulama için tamamen işlevsel durumda olması gerekir. DrägerService® tarafından sağlanan hizmetler, cihazların emniyetli ve güvenilir bir şekilde çalışmasını ve her zaman kullanılabilir durumda olmasını sağlar.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
288189
Özel Teklif İsteme
Dräger PSS® BG 4 Plus Kapalı Devre Solunum Cihazı

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger PSS® BG 4 Plus Kapalı Devre Solunum Cihazı

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,4375 - Saniyede Yüklendi.