E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Düşme Koruma Sistemleri
Honeywell R2 Comfort Revolution 1014237
Düşme Koruma Sistemleri

Özellik
Duraflex® dokuma yapılmış, R2 Comfort Devrimi koşum iskele, çelik montajı, kule bina ve benzersiz Devrim teknolojisine bakım sayesinde ve temel özellikleri çok sayıda için idealdir.Bükme veya çömelme sırasında PivotLinkTM bağlantıları daha iyi bir ergonomik uyum için bel seviyesinde yer almaktadır. Tokaları hızlı sabitleme ile donatılmış.

Fayda
PivotLink Erişimi (patentli): Bu benzersiz döner tasarım eğilme / hareketlilik daha fazla rahatlık sağlar. Inşaat ve bakım işçinin eğilme ve çömelme hareketleri ayna bel seviyesinde konumlandırılmış. Araçları ve aksesuarları için ek noktası sağlar. Korozyon direnci için paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

 

ErgoArmor Geri Shield: Bu yarı-esnek arka kalkan keskin / ağır geçmeli kancalar ve kendini geri çekme halatları gelen etkiyi en aza indirir. Kendinden ayarlı kanal vücut çeşitli şekillerde uygundur. Üstün hava akışını sağlarken dolgu sınırsız sırt kontür uygundur. Bir örme örgü zar nem emilimini en aza indirir ve aynı zamanda geri doğru D-ring konumlandırmak için yardım ederken optimal hava sirkülasyonunu korur.

 

Müstakil Etiket Paketi (patentli): hasar ve kaybını minimize etiketleri saklar. Uzun kullanım ömrü için dayanıklı polimer yapı. Entegre ve büyük boy çek-serbest kordon halkaları.

 

(Patentli) Cam Toka: Kolay, tek elle ayarlama / bırakma omuz askıları eşzamanlı uyum sağlar.Doğru rahat uyum teşvik; kaymaz veya misadjust olmaz. Yüksek teknoloji polimeri, pas / korozyona karşı hafif alüminyum ve paslanmaz çelik malzemelerden yapılmış.

 

Web Finials (patentli): tasarım Clip-on güvenle doğru ayardan sonra dokuma düzenlemektedir.Dayanıklı, yüksek darbelere dayanıklı polimerden üretilmiştir. Kolay web ayarı için pozitif kavrama yüzeyi sağlar.

 

Entegre Aksesuar Sistemi: Modüler eki tasarımı kolayca / ekli fazla konfor ve rahatlık için çıkarılabilir araçlar ve aksesuar için bağlantı noktaları sağlar. Konfor ve hareketlilik için kalça ve omuz arasında aksesuarların ağırlığı dağıtmak için tasarlanmıştır.

 

DuraFlex® Webbing: elastomer dokuma özel hiçbir demetleşme veya bağlayıcı olduğunu böylece kullanıcının hareketleri ile strech için formüle, patentli.

 

Özel Kimlik: Dört parlak renkli kalıcı etiketler penceresinde bir yazma bireysel isimleri veya diğer bilgiler için alan sağlar vb hizmet, belirli ticaret, alt yüklenici tarihini özelleştirme sağlar.

Performans

Tamamlayıcı Bilgiler
bel seviyesinde ErgoArmorTM de DuraFlexTM dokuma PivotLinkTM bağlantıları geri kalkan Entegre aksesuar sistemi Kamera toka ve web topuzlar Ayarlanabilir bacak tokaları etiket packQuick-sabitleme kendine yeten ve straps.Sub-pelvik kayış Otomatik Tokalar Breaking gücü omuz: 1000daN


Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
230587
Özel Teklif İsteme
Honeywell R2 Comfort Revolution 1014237

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Honeywell R2 Comfort Revolution 1014237

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,363281 - Saniyede Yüklendi.