E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Agila® Tavan Destek Ünitesi
Hastane Çalışma Sistemleri
Agila® Tavan Destek Ünitesi

Ameliyathanelerin, ara ya da yoğun bakım ünitelerinin verimliliğini ve esnekliğini modüler bir tavan destek ünitesiyle arttırın.

Arttırılmış çalışma alanı verimi

Dräger Agila® tavan destek ünitesi, cihazları ve malzemeleri yerden alıp kolay erişim sağlamak üzere bakım noktasına yerleştirerek, çalışma alanınızdan en iyi şekilde faydalanmanıza yardımcı olur.

Esnek, modüler tasarım

Agila'nın modüler tasarımı, ürünü pek çok farklı uygulama için mükemmel bir seçenek haline getirir. Evde, acil serviste, ameliyathane de her türlü yoğun bakım ünitesi ya da ara bakım ünitesinde kullanılabilir. Geniş kol uzunluğu, kaldırma kapasitesi, kafa ve sütun seçenekleri ile Agila® destek ünitesi ihtiyaçlarınıza uygun şekilde özelleştirmenizi sağlar.

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek


Agila® destek ünitesi, orta seviyede ağırlık gereksinimlerinin söz konusu olduğu çalışma alanları için mükemmel bir seçenektir. Motorlu ve motorsuz tiplerin toplam taşıma kapasitesi 120kg'dır. Taşıyıcıya bağlı olarak farklı kafa ve sütunlar arasından seçim yapabilirsiniz; maksimum elektrik ve gaz çıkışı sayısı 18-51 arasındadır. Agila® sütunlar 1250 ve 1500 mm'lik uzunluklarda kullanıma sunulur. Üç tam uzunlukta paslanmaz çelik boruya ve üstte ve altta yatay paslanmaz çelik raylara sahiptir. Bu da, ekipmanları her yandan monte etmenizi sağlar. Agila® motorlu sistemi, dikey yerleştirme durumları için idealdir.

Dikey tasarım felsefesi


Agila® tavan destek ünitesinin ergonomik tasarımı optimum iş akışı, engellemesiz hasta erişimi, arttırılmış hijyen ve gelişmiş güvenlik sağlar. Agila®, kabloları ortadan kaldırmanıza yardımcı olur. Sonuçta daha güvenli bir çalışma alanı elde eder, personel ve hastalar için daha rahat koşullar sağlamış olursunuz.

Geleceğe hazır

Agila® ile geleceğe her zaman hazırsınız. Standart bağlantılara ve yeterli yük taşıma kapasitesine sahip olduğu için ilave konsollar, çekmeceler ve diğer bileşenlerin eklenmesi asla sorun teşkil etmez. Agila® yerleşim düzeninizi fazla masraf, dağınıklık ya da yenileme çalışması olmaksızın değiştirme imkanı sağlar.

Özel renkler

Malzeme ön plakaları için özenle seçilmiş bir renk paleti olan Dräger Colour Line, renklerin kanıtlanmış gücünü kullanarak kendiniz ve hastalarınız için hoş, dinlendirici bir iyileşme ortamı yaratmanızı sağlar. Mevcut bakım ortamınızı en iyi şekilde tamamlayan renkleri seçin.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
964687
Özel Teklif İsteme
Dräger Agila® Tavan Destek Ünitesi

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Agila® Tavan Destek Ünitesi

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 0,984375 - Saniyede Yüklendi.