E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Uzaktan Hizmet Bağlantısı
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Uzaktan Hizmet Bağlantısı

Günümüzde biyomedikal sorumluları aşırı baskı altındadır. Klinik çalışanları, yaşamsal öneme sahip tıbbi ekipmanlardan maksimum performans beklemektedir. Hastane yöneticileri sürekli masrafları azaltmaya çalışmaktadır. IT müdürleri veri ve ağ bütünlüğünün sağlanmasını istemektedir.

Hizmet süreçlerinin geliştirilmesi


Dräger Medical'ın Uzaktan Hizmet özelliği, biyomedikal sorumlularının bu talepleri cihaz teknik servis hizmetine proaktif bir yaklaşım sunarak karşılamasına yardım eder. Sonuç: Biyomedikal sorumluları için uygun maliyetli bakım hizmeti, daha iyi bir hizmet süresi ve maksimum cihaz performansı sunulmasını sağlar ve aynı zamanda iş akışındaki kesintileri minimuma indirir.
Dräger'in Uzaktan Hizmet özelliklerine getirdiği bütünsel yaklaşım, hizmetle ilgili sorumluluklarınızı daha iyi bir şekilde yerine getirmenize yardımcı olmak için Remote Inspection, Help Ticket ve Device Check fonksiyonlarını kullanıma sunar.

Sistemin mevcudiyet durumunu maksimuma çıkarın

Size olabildiğince hızlı bir şekilde yanıt verebilmek amacıyla, veriler, sık sık güncellenen tüm global hizmet veritabanımız kullanılarak kontrol edilir.
Uzaktan çözümler, ekipmanlarla ilgili sorunları hızlı bir şekilde gidermenizi ve ilgili ekipmanları daha kısa bir sürede tekrar hizmete almanızı sağlar.

Sahada bir teknisyen gerektiğinde, teknisyenler durumla ilgilenmek için gereken bileşenlerle birlikte sahaya ulaşacaktır. Bu, sahaya sürekli gelip gitmeyi engeller ve tıbbi cihazlarınızın hizmet süresini arttırır.

Kolayca uygulanır

Uzaktan Hizmet Bağlantımızı tıbbi cihazınızın veri arabirimine takmanız yeterli olacaktır. Bağlantı, tıbbi cihazdan alınan çok sayıda hizmet verisini kaydetmek için kullanılan bir veri saklama ünitesi ve biyomedikal sorumlusunun bilgisayarı için kullanılan bir arabirimden oluşur. Dräger Uzaktan Hizmetler Web ön ucu, biyomedikal sorumlusunun Uzak Hizmet Sistemimizle veri alışverişi yapması için bir yönetim aracı olarak hizmet görür.

Uzaktan hizmet kullanımı

DrägerService®'in dünya çağındaki ürün portföyünün bir parçası olarak Uzaktan Hizmetler, çeşitli sözleşmelerle kullanıma sunulmaktadır. Hangi hizmetlerin ihtiyaçlarınıza uygun olduğunu belirlemek için bölgenizdeki DrägerService kuruluşu ile birlikte çalışabilirsiniz.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
608867
Özel Teklif İsteme
Dräger Uzaktan Hizmet Bağlantısı

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Uzaktan Hizmet Bağlantısı

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,703125 - Saniyede Yüklendi.