E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Teknik Cihazlar ve Dedektörler
Dräger Alan Kontrol Ünitesi
Teknik Cihazlar ve Dedektörler
Alan Kontrol Ünitesi

Akıllı tasarım, çoklu uygulama. Güvenilir izleme ve esnek entegrasyon. VoluCount'un opsiyonel entegrasyonu, tüm gaz tiplerinin tüketimini takip etmenize olanak sağlar.

Kullanım alanı


Alan Kontrol Üniteleri, tıbbi gaz sistemlerinin kontrol monitörlerini ve bunların yanı sıra kesme valflerini içerecek şekilde tasarlanmıştır. Bunlar, hastanelerin işlevsel ünitelerine entegre edilir ve gazların ayrı alanlarda seçimli olarak kesilebilmesine olanak sağlar.

Güvenilir izleme ve etkili maliyet kontrolü

Tüm gaz basınçları, basınç sensörleriyle elektronik olarak izlenir. Sapmalar, görsel ve sesli alarmlar yoluyla hemen bildirilir. Basınç göstergeleri, elektrik bağlantısının olmadığı durumlarda bile basınç okumalarını göstermeye devam eder. İsteğe bağlı VoluCount, gaz kullanımlarını ayrı ayrı kaydederek, seçilen gazların kullanımını ya da belirli bir hastane alanı için gaz kullanımını ayrıntılı şekilde verir.

Bir bakışta avantajlar

? 1 - 5 gaz, Minimum alanla birlikte ? Patentli ara verme ve açma düğmesi ? Elektronik basınç sensörleri ? Dräger Alarm Yönetim Sisteminin bileşeni ? Opsiyonel harici izleme sistemlerinin entegrasyonu için modüler konsept ? Alarmların, basınç okumalarının opsiyonel olarak nakledilmesi ? Değişken monitörizasyon eşikleri ? ISO EN 7396-1'e uygun

Çoklu uygulama

Dräger Alan Kontrol Ünitesi, tüm hastane ortamlarında hem teknik, hem de görsel açıdan uyumlu entegrasyon sağlar. Ekranların ayrı ayrı etiketlenmiş olması, basınç değerlerinin ve bunların yanı sıra çalışma ile ilgili sinyallerin ve alarm sinyallerinin kolayca anlaşılabilmesini sağlar. Alan Kontrol Ünitesi, müşterinin ihtiyaçlarına bağlı olarak herhangi bir tıbbi gazla ya da vakumla kullanılabilir. Paslanmaz çelikten üretilmiş kompakt muhafaza, harçsız taş duvarlara veya klasik tuğla duvarlara gömülebilir ya da doğrudan duvara monte edilebilir. Acil durumlarda, patentli acil durum düğmesi kullanılarak kapı açılabilir. Bunun ardından, kolayca görülebilen valfler hızla ve güvenle kapatılabilir.

Alarm arayüzleri

Alarm Sistemi Arayüzü, Alan Kontrol Ünitesini Dräger Alarm Görüntüleme Sistemine entegre eder. Dolayısıyla, hastanenin tüm alanlarında öngörülen gaz tüketim hızları ve tüm alarmlar görüntülenebilir ve merkezi kontrol odasına nakledilebilir.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
197643
Özel Teklif İsteme
Dräger Alan Kontrol Ünitesi

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Alan Kontrol Ünitesi

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,8125 - Saniyede Yüklendi.