E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Teknik Cihazlar ve Dedektörler
Dräger Polytron Pulsar 2 Gaz Dedektörü
Teknik Cihazlar ve Dedektörler
Dräger Polytron Pulsar 2 Gaz Dedektörü

Dräger Polytron Pulsar 2


Açık Hat gaz saptamada son derece gelişmiş teknoloji - Dräger Polytron Pulsar 2, bir dizi gazlı hidrokarbonu saptamaya yöneliktir. Bu, metan, hekzan, propilen, etilen, metanol ve etanol gibi alkan serisini içerir. Bir terminal kutusuyla veya sertifikalı kablo giriş noktasıyla donatılmış olan detektör çok esnek bir şekilde kurulabilir.

Kolay ayar ve devreye alma

Tek kişi tarafından kurulacak ve hizmete alınacak şekilde tasarlanan Pulsar, özel eğitim gerektirmez. Bir Avuç İçi Terminal kullanarak Pulsar Verici ve Alıcı, doğru bir şekilde hizalanabilir, gaz düzeyi sıfırlanabilir ve maksimum verimlilikle hizmete alınabilir. Polytron Pulsar'ın fabrika kalibrasyonu, manüel ayar ve test gazını gereksiz kılar.

Sistem stabilitesi


Detektör, hiçbir hata gözden kaçırılmayacak şekilde tasarlanmıştır. Normal çalıştırma sırasında, çıkış sinyali, ölçülen gaz konsantrasyonuna bağlı olarak 4 ila 20 mA arasındadır. < 1 mA'lık bir sinyal, ışının sürekli olarak engellenmesinden veya donanım arızasından kaynaklanan ve hemen giderilmesi gereken bir hatayı belirtir. Fakat 2 mA'lık bir sinyal, bir ışın engellenmesini belirtir ve bu durum 60 dakikadan fazla sürerse hata olarak gösterilir. Pulsar, optiklerin kirlendiği veya yanlış hizalandığı durumlar için ön uyarı amacıyla 3,5 mA'lık bir sinyal de yayınlar. Pulsar'ın 'Pre-warning' (Ön uyarı) görüntülediği süre boyunca, gaz saptamaya devam ederek kullanıcının detektör için bakım programı hazırlaması ve boşta kalma zamanının azaltılması sağlanır. Polytron Pulsar, SIL 2 dereceli sistemlere uygundur.

Yerleşik veritabanı

Alıcı, kayıtları saklar ve son yedi işgünün kayıtlarını ve son 32 haftanın bir özetini rapor haline getirir. Bu raporlar ölçülen değerler, "ışın engellemesi" ve gaz alarmları gibi olaylar, uyarı sinyalleri, sinyal gücü, ayarlamalar, besleme gerilimi ve çalıştırma sıcaklığı gibi önemli bilgiler içerir.

Güvenli alana kapsamlı erişim

Opsiyonel AI500 Dijital Arabirimi, konfigürasyona, mevcut ölçülen değerlere ve dahili veri günlüğüne, tehlikeli olmayan bir alandan kolay erişim sağlar. Büyük ve karmaşık kurulumlar için, 32'ye kadar AI500 bırakılabilir; bu sayede, 128 pulsara erişilerek, servis ve bakım önlemleri kolaylıkla planlanabilir.

Yüksek performans


Pulsar Alıcı, Vericiyle bir dijital bağlantı üzerinden iletişim kurar ve bu sayede Alıcı, zorlu ortam koşullarını algılar ve bu ortam şartlarına kendini uyarlar. Alıcı ünitesine yerleşik mikroişlemci, performansı ve doğruluğu artırmak için Verici ünitesine sinyal oranını artırma talimatı verir. Polytron Pulsar, güneş ışığı, gaz alevleri, ark kaynağı veya döner parçaların vibrasyonundan kaynaklanan rezonans etkilerine karşı ve ayrıca sis, yağmur veya kar gibi çevresel etkilere karşı duyarsızdır. Yanıp sönme hızı, gaz saptandığı anda artırılarak, hem doğruluk hem de hızlı tepki sağlanır.

Isıtılan optikler


Regülasyonlu dahili lens ısıtıcıları, olumsuz hava koşullarında kar ve buz oluşmasına karşı koruma sağlar. Ayrıca lenslerde buğu birikmesini de önler.

HART iletişimi


Polytron Pulsar'ın HART İletişimi, patlamaya dayanıklı ve güvenli alanlar arasında dijital iletişim sağlar. Ek kablo döşemeye gerek olmadan, tek tek detektörlerin durumuna ve her bir cihazın konfigürasyon ve geçmiş verilerine gerçek zamanlı olarak erişebilirsiniz.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
187374
Özel Teklif İsteme
Dräger Polytron Pulsar 2 Gaz Dedektörü

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Polytron Pulsar 2 Gaz Dedektörü

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 1,625 - Saniyede Yüklendi.