E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Vista 120 Monitör
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Vista 120 Monitör

Vista 120


Vista 120, oldukça hesaplı bir fiyattan temel görüntüleme kabiliyetleri sunar ve yetişkin, pediatrik ve yenidoğan hastalar için birçok farklı bakım ortamındaki gereksinimleri karşılar. 380 mm'lik (15 inç) renkli dokunmatik ekranı, yaşamsal hasta verilerinin net bir şekilde görülebilmesini sağlarken, hızlı erişim menüsü, düğmeleri ve döner kadranı klinisyen için kolay bir kullanım sağlar.

Oldukça hesaplı bir fiyattan temel görüntüleme kabiliyetleri

Üç modeli olan Vista 120, kolay yapılandırılabilir bir düzende 8 dalga şekli sunar Bir dizi temel parametre tüm modellerde standarttır: 3/5 uçlu EKG, SpO2, invazif olmayan kan basıncı, respirasyon ve ikili sıcaklık. Ayrıca, modele bağlı olarak iki invazif kan basıncının ve etCO2'nin dahil olduğu gelişmiş parametreler de mevcuttur.

İş akışınızı etkin ve hesaplı bir şekilde destekler

Vista 120'nin öğrenilmesi ve kullanımı kolaydır. 380 mm'lik (15") ekranı hasta bilgilerinin uzaktan bile rahatça görülebilmesini sağlar. İstediğiniz bilgileri, tam olarak görmek istediğiniz şekilde görüntülemek için ekranı yapılandırabilirsiniz. Hızlı erişim düğmeleri ve basitleştirilmiş menüleri, ihtiyacınız olan bilgileri parmaklarınızın ucuna kadar getirir. Bir hemşire çağrı arayüzü, çoğu hastane çağrı sistemine bağlantı sağlar. İş akışı esnekliği için Vista 120 bir ventilatöre, anestezi makinesine veya duvara monte edilebilir.

Kapsamlı aksesuar çeşitleri

Her Vista 120 monitör, yetişkin hastalar için bir başlangıç aksesuar seti içerir. Pediatrik ve yenidoğan hastaları destekleyenler de dahil çok geniş aksesuar çeşitleri, opsiyon olarak ayrıca mevcuttur.

Komple bölüm çözümünün bir parçası

Vista 120,Yoğun Bakım Üniteleri, Ameliyathaneler, Acil Servisler ve Yenidoğan Yoğun Bakım Üniteleri de dahil, çeşitli bakım ortamlarındaki yetişkin, pediatrik ve yenidoğan hastalarda kullanılabilir. Vista 120'yi ister tek başına veya ister ventilatör, anestezi cihazları veya bebek ısıtıcıları gibi tamamlayıcı bir Dräger cihazı ile birlikte kullanabilirsiniz. Ayrıca, Vista 120 tercih ettiğiniz modele bağlı olarak ICU, OR, ED ve NICU için gelişmiş parametreler sunmaktadır.

Entegre kaydedici, güç kaynağı ve batarya

Vista 120'de 3 bilgi kanalına kadar çıktı alabilen entegre bir kaydedici bulunmaktadır - böylece ihtiyaç duyduğunuz yerde ve zamanda dokümantasyonu sağlayarak size zaman kazandırır. Doğrudan AC bağlantısı için yerleşik bir güç kaynağının yanında, 120 dakika destek sağlayan opsiyonel bir yerleşik batarya da bulunmaktadır.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
149227
Özel Teklif İsteme
Dräger Vista 120 Monitör

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Vista 120 Monitör

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 0,828125 - Saniyede Yüklendi.