E-Posta Veya Şifreniz Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
İletişim Numaramız
03242341933
Bizim Öncelğimiz Sizin Güvenliğiniz.
Ürünlerimiz
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Zeus® Infinity® Empowered Anestezi İş İstasyonu
Hastane Çalışma Sistemleri
Dräger Zeus® Infinity® Empowered Anestezi İş İstasyonu

Zeus® Infinity® Empowered


Benzersiz monitörizasyon, otomasyon, iş akışı ve bilgi yönetimi teknolojisine sahip komple ventilasyon tedavisi yelpazesini, Dräger'in en gelişmiş anestezi iş istasyonuyla birleştirin.

Güç

Zeus® Infinity® Empowered, size kapsamlı monitörizasyon özelliğiyle birleştirilen gelişmiş, modern bir ventilasyon tedavisi sunar. Ürün, tatmin edici ve etkin bir anestezi uygulamasını mümkün kılmak için hem DIVA (Direct Injection of Volatile Agents - Uçucu Ajanların Doğrudan Enjeksiyonu), hem de TIVA (Total IntraVenous Anaesthesia - Toplam İntravenöz Anestezi) özelliklerine sahiptir. Zeus® IE, sürecin her aşamasında iş akışınızı optimize etmenize yardımcı olan sayısız özellikle donatılmıştır. Kullanıcı arabirimi, bilindik Dräger platformu temel alınarak oluşturulmuş ve hem mevcut, hem de gelecekteki pek çok IT çözümüne hazır açık bir mimari kullanılarak tasarlanmıştır.

Bakım

Zeus® Infinity® Empowered ICU kalitesinde ventilasyon sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. TurboVent 2 türbinli ventilatör konsepti, hangi modu kullandığınızdan bağımsız olarak ve neredeyse sınırsız inspiratuvar akışı sağlayarak spontan solunumu destekleyebileceğiniz anlamına gelir. Zeus® IE, her yaştaki ve her akut düzeyindeki hasta için kullanılabilir.

Güvenlik

Dräger Zeus® Infinity® Empowered, benzer ürünlere göre öne çıkmasını sağlayan birçok güvenlik özelliği vardır. Zeus® IE, karar verme desteği ve akıllı alarmlardan entegre ilaç veritabanına kadar hayati önem taşıyan tüm bilgilerin elinizin altında olmasını ve olası tersliklerin farkında olmanızı sağlar.

Kontrol

Zeus® Infinity® Empowered'ın geliştirilmiş otomasyon özellikleri, anestezi süreci üzerinde etkin bir kontrol imkanı sağlar. Örneğin Dräger'in yenilikçi TCA (Target Controlled Anaesthesia - Hedef Kontrollü Anestezi) özelliği, anestezi hedeflerinizi belirlemenizi ve sonra, hasta güvenliğini göz önünde bulundurarak bu hedeflere ulaşmak için en etkin profilleri otomatik olarak hesaplamanızı sağlar. Bu arada siz de hastanıza konsantre olabilirsiniz.

Verimlilik

Zeus® IE, zaman kontrollü otomatik sistem denetimi, bakım zamanı hatırlatıcıları, kapsamlı dokümantasyon desteği ve DrägerService ile entegre bağlantı gibi özelliklerle, rutin perioperatif süreçlerde zamandan ve paradan tasarruf etmenize yardımcı olur. Kullanım dışı kalma süresi minimuma indirilerek maliyetinin azalması sağlanabilir.

Entegrasyon

Gelişmiş bir anestezi iş istasyonunu hasta monitörü ve otomatikleştirilmiş bir infüzyon sistemiyle birleştiren Zeus®, sistem entegrasyonu konusunda lider konumundadır. Ameliyathaneyi hastanenin geri kalan bölümlerine bağlayarak, uyguladığınız süreçlerinizi geliştirebilir, hızlandırabilir, bakım seviyenizi yükseltebilir, zaman kazanabilir ve maliyetleri azaltabilirsiniz. Zeus® Infinity® Empowered, Dräger Infinity® Acute Care System ile birlikte çalışacak şekilde tasarlanmıştır ve bakım alanından bir bilgi dünyasına direkt olarak erişmenizi sağlar. Yakın gelecekte, Zeus® ile birlikte kullanılabilen elde taşınabilir monitörler gibi ilave bileşenler ile diğer yenilikçi ürünler kullanıma sunularak bu konsept daha da geliştirilecektir.

Ürün Seçenekeri Belirtilmemiş. İsterseniz İletişime Geçip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
Bu Ürünün Videosu Bulunmamaktadır.
Bu Ürün İle İlgili Dosya Bulunmamaktadır.
Bu Ürüne Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?
726711
Özel Teklif İsteme
Dräger Zeus® Infinity® Empowered Anestezi İş İstasyonu

Özel Teklif İsteme Formu, İlgili Departmana Gönderildi.
En Yakın Zamanda Vermiş Olduğunuz Bilgilerden Sizinle İletişime Geçilecektir.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Kaç Adet Alacaksınız ?
Eklemek İstedikleriniz
Teklif İste
Özel Teklif İsteme
Dräger Zeus® Infinity® Empowered Anestezi İş İstasyonu

Öneriniz İlgili Departmana Gönderildi.
İlgiliniz İçin Teşekkür Ederiz.
İsim Soyisim
E-Posta Adresiniz
Telefon Numaranız
Öneriniz
Öneride Bulun
İletişim Bilgileri
İletişim Numaramız
03242341933
Çalışma Saatlerimiz
08:00-18:00
Copyright © MFA İş Güvenliği. Telif Hakları MFA İş Güvenliğine Aittir.

Sayfa 0,703125 - Saniyede Yüklendi.